Portfolio

Bedrijfs fotografie in en rondom Den Haag, Rotterdam en Leiden

Bekijk hier mijn Portfolio

Ik vind het belangrijk dat ik een band opbouw met de bedrijven voor wie ik de shoots uitvoer. Ieder bedrijf of instelling is namelijk uniek. Daarom heb ik van mijn portfolio een kleine showcase gemaakt met informatie over dat betreffende bedrijf, organisatie of instelling. 

The gallery was not found!

Priscilla Smit

In juni 2023 mocht ik Priscilla Smit fotograferen met haar eigen bedrijf in kleuren advies.
Er waren 3 modellen uitgenodigd en met alledrie zijn we het hele proces doorgelopen van intake tot persoonlijk kleurenadvies.
Tijdens zo’n traject krijg je, gebaseerd op jouw bouw, huidskleur en voorkeur, een passend kleurprofiel aangemeten.
Wat ik het mooiste vond aan deze shoot, was dat ik zag hoe gedurende het traject de modellen veranderden onder andere qua zelfverzekerdheid. Heel gaaf!

The gallery was not found!

Vitalselect

Wat een leuke shoot was dat zeg! Ik mocht langskomen bij Vitalselect in Amsterdam Noord om nieuwe foto’s bij hen te schieten! 
Eerst een paar op hun supergave kantoor en daarna zijn we met z’n allen naar het NDSM terrein gegaan. Daar hebben we van iedereen nog hele gave portretfoto’s geschoten. 

Vitalselect is een wervings, advies en detacherings bureau voor voornamelijk de bouwwereld.

Het was een heerlijke middag met soms muziek van de backstreetboys 🙂

The gallery was not found!

Iftar

In April 2023 mocht ik een Iftar fotograferen, georganiseerd door een goede vriendin van mij. 
De Iftar is een islamitische traditie tijdens de heilige maand Ramadan. De maaltijd begint vaak met dadels en melk, gevolgd door een uitgebreide maaltijd met diverse gerechten en zoetigheden. De Iftar is niet alleen een fysieke maaltijd, maar het is ook een tijd van spiritualiteit, bezinning, gebed en dankbaarheid.

Ik was zeer dankbaar dat ik dit evenement heb mogen vastleggen!

The gallery was not found!

Zonnegaarde

Voor de Amateurtuindersvereniging “Zonnegaarde” mocht ik de open dag vastleggen. Op een super-zon-overgoten dag in begin juni 2023 heb ik meegelopen met deze rondleiding en meerdere foto’s gemaakt. Daarnaast mocht ik meerdere tuinders vastleggen die hun mooie tuinen lieten zien.
Op deze open dag konden bestaande tuinders hun mooie tuin laten zien aan potentiële nieuwe tuinders.

Mooi om dit vast te leggen en daarnaast een uitdaging vanwege de snel veranderende omstandigheden.

The gallery was not found!

YinYangBalans

In mei 2023 mocht ik Hélène van Oosterbosch-Lagendijk in haar praktijk als Orthomoleculair Natuurgeneeskundige Therapeut. 
Hélène heeft over de wereld gereisd en gewoond en heeft zich meer en meer gericht op gezondheid. Hier heeft ze de afgelopen jaren hard voor gestudeerd en die kennis wil ze nu delen via YinYangBalans

Ik mocht haar ook nog fotograferen in haar eigen volkstuin waar ze haar eigen groente en fruit kweekt. Hele leuke shoot op twee lokaties!

Lees hier verder over een bedrijfsshoot

Of neem gelijk contact met mij op!