Over mij

Hoi, ik ben Eelco Bakker

Fotografie heb ik van jongs af aan al meegekregen. Vroeger op vakantie met mijn ouders liep ik al rond met de Praktica Super TL 1000 van mijn ouders. Schitterend! Hiermee heb ik de techniek achter camera’s leren kennen; je kon niet anders want tja… 24 foto’s op een rolletje.

Na mijn middelbare school ben ik naar de Universiteit Delft gegaan om Lucht- en Ruimtevaart Techniek te studeren en daarna ben ik gaan werken in de luchtvaart. Fotografie bleef echter altijd een mooie hobby en een vak om technisch te doorgronden.

Door de jaren heen is de fotografie hobby altijd blijven bestaan naast mijn primaire focus op het werk in de luchtvaart als luchtvaarttechnisch bedrijfsconsultant. Hierbij adviseer ik bedrijven over hoe zij hun bedrijfsprocessen (beter) kunnen inrichten. Dit brengt mij bij veel bedrijven in binnen- en buitenland over de vloer en zo zag ik wat er binnen die bedrijven gebeurde: professionals werken met trots aan de magie van de luchtvaart.

Aan het einde van 2022 besefte ik dat ik die magie binnen bedrijven in beeld wilde brengen. Er gebeurt namelijk zoveel interessants binnen allerlei bedrijven, maar vaak zie je alleen het eindproduct. Het is echter juist het proces zelf en de mensen die dat proces uitvoeren, dat is wat er echt gebeurt en wat ik graag wil vastleggen. Jouw bedrijfspassie vastleggen!

Daarom ben ik Bakkerito Photography begonnen:
Ik wil jouw (bedrijfs)verhaal in beeld brengen!

Sunrise over a meadow in Holland showing a fence.

In 2022 realiseerde ik me dat het in beeld brengen van bedrijfsprocessen mijn nieuwe missie was! Want het verhaal achter een bedrijfsproces of product is minstens zo belangrijk als het eindproduct zelf.

Dit werd mede gedreven door het feit dat klanten tegenwoordig steeds vaker een verbinding zoeken met het product dat ze kopen. Als deze klanten zien welke passie jij of jouw medewerkers in het eindproduct investeren, dan zijn ze eerder geneigd om jouw product te kopen. Dit kan ook leiden tot mond-tot-mondreclame waardoor klanten eerder geneigd zijn om jouw bedrijf aan te bevelen aan anderen!

Ik vind dit geweldig!
Ik noem dit “jouw verhaal in beeld brengen”.

Voorbeelden?

Voorbeelden

Neem een kijkje bij mijn voorbeeld shoots!