Shoots

Hoe kan ik jou helpen met fotografie?

Of je nu een starter bent of een bestaand bedrijf, ik kan jou helpen met mijn fotografie!
Hoe kan ik jou helpen met fotografie? Lees dat hieronder!
Wil je specifiek iets lezen over bedrijfsfotografie, lees dan hier verder!

Voor starters

Jij wil als starter gewoon content

Nog voordat je gestart bent met je bedrijf moet je zo ongeveer ‘content’ hebben. Je wil je social media vullen, je wil op je website laten zien wat je doet en vrienden en familie willen wel eens zien wat er gebeurt met hun investering.

Voor jou als starter is het vooral van belang om te laten zien dat je er bent. Dus eerst maar eens die potentiële klanten binnenhalen!

Bij starters stel ik altijd een hero-shoot voor, oftewel een “kijk, dit ben ik en dit is mijn bedrijf“-foto. Daarnaast stel ik altijd een product-shoot voor, oftewel een “kijk, dit is wat ik maak / lever“-foto. 

Mijn voorstel: Ik loop 2 uur met je mee en leg vast wat je doet. In dat uur raak jij gewend aan die camera en komt de shoot vanzelf van de grond. Na de shoot deel ik een afgeschermde gallery met minstens 30 foto’s met je. Hieruit kies jij de 20 foto’s die je graag wil hebben. Die 20 foto’s ontwikkel ik verder in de stijl die je wil en deel ik met jou. 

Voor 20 foto’s komt dit neer op € 250 exclusief BTW en reiskosten (op basis van 2 uur fotografie).

Neem contact met mij op
Bestaande bedrijven

Als bestaand bedrijf wil je graag je klanten aan je binden

Je bent een tijdje geleden een gaaf bedrijf gestart en klanten weten je te vinden voor het product of de dienst die je levert. Maar jouw klanten weten niet welke passie en welk vakmanschap jij in je product of dienst investeert.

En dat is zonde! Want het is aangetoond dat als een klant eenmaal weet hoe jij het product maakt of hoe jij je inzet voor de dienst die je levert, dat die klant jou meer waardeert. En die klant is eerder geneigd om jouw product of dienst te promoten bij andere bedrijven, kennissen, vrienden of familie. 

Mijn voorstel: Het wordt tijd om jouw proces in beeld te brengen! Samen lopen we door jouw verhaal heen en in overleg loop ik minstens 2 tot 3 uur met je mee om jouw passie en vakmanschap -of die van je medewerkers- vast te leggen. Na de shoot deel ik een afgeschermde gallery met minstens 40 foto’s met je. Hieruit kies jij de 20 foto’s die je graag wil hebben. Die 20 foto’s ontwikkel ik verder in de stijl die je wil en deel ik met jou.

Voor 20 foto’s komt dit neer op € 400 exclusief BTW en reiskosten (op basis van 3 uur fotografie).

Neem contact met mij op
What else

Jij en jouw bedrijf: een gouden combinatie! En dat wil je delen!

Nou, dan gaan we daarmee aan de slag!
Samen kijken we wat je wil. Wellicht wil je dat ik een project over een bepaalde tijd volg om de voortgang vast te leggen. Of wellicht heb je foto’s nodig voor je socials die net even anders zijn.
Of wellicht wil je gewoon laten zien wat jouw passie en vakmanschap is!

We gaan bepalen wat ik kan doen voor jou. Wellicht een multi-individual-panorama omdat jij alles in je bedrijf doet?
Of wat dacht je van een long-exposure-selfie om te laten zien dat jouw bedrijf midden in de doorgaande maatschappij staat!
Of misschien wil je gewoon een bepaalde stijl in je foto’s zoals urban of dreamy of een black-and-white shoot. 
Kortom: Genoeg om uit te kiezen! Neem contact met me op om een tailor-made shoot te creëren!

Mijn basis uurprijs is 75 euro, exclusief BTW en reiskosten. 


Dus vertel mij: Hoe kan ik jou helpen met fotografie?

Neem contact met mij op

Wil je weten waar ik mijn inspiratie uithaal?

Mijn inspiratie